ΧΡΟΝΟΣ

Τα 3ωρα party ξεκινάνε από 100 €. Επικοινωνήστε με τη γραματεία για διαθεσιμότητα και κλείσιμο ημερομηνιών, Τηρείτε σειρά προτεραιότητας.

ΣΙΤΙΣΗ ΦΑΓΗΤΟ

Το Club μας σας δίνει την ελευθερία να είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εσείς για την ποσότητα και την ποιότητα του φαγητού της εκδήλωσης σας. Έχετε την απόλυτη ελευθερία και ευθύνη να φέρετε από το σπίτι σας ή να παραγγείλετε στο χώρο μας ότι εσείς επιθυμείτε.
Το Club μας συνεργάζεται με επώνυμα καταστήματα εστίασης όπως η Pizza Fan και μπορεί να σας προτείνει πιο συμφέρουσες και ασφαλείς επιλογές, χωρίς δέσμευση. Σε κάθε περίπτωση πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σας προτείνουμε να μας συμβουλευτείτε.
Δυνατότητα barbecue.

ΧΥΜΟΙ – ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ – ΚΑΦΕΔΕΣ – ΝΕΡΑ – ΑΛΚΟΟΛ

Το Club μας διαθέτει μπαρ το οποίο παρέχει ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.
Απαγορεύεται στο χώρο μας οποιοδήποτε προϊόν των παραπάνω κατηγοριών που δεν είναι αγορασμένο από το bar μας.Δυνατότητα barbecue.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ + ΕΞΤΡΑ

Κατόπιν επικοινωνίας εάν επιθυμείτε εξωτερικοί συνεργάτες μας έμπειροι και καταρτισμένοι προπονητές (κάτοχοι και διπλώματος πρώτων βοηθειών)μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες στα party. Συντονίζουν τα παιδιά, προσέχουν να μην μαλώνουν, επιβλέπουν και βοηθούν στη ροή της εκδήλωσης. Κανονίζουν και οργανώνουν παιχνίδια τύπου survivor, ή ασχολούνται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρου εκτελώντας χρέη διαιτητή ή προπονητή. Χρέωση ανά ώρα 10€. Το club μας δεν σας δεσμεύει στην επιλογή προπονητή. Έχετε απόλυτη ελευθερία να φωνάξετε δικό σας προπονητή ή animateur στο χώρο μας.
Δυνατότητα στολισμού του χώρου μας. Αισθανθείτε δημιουργικά στολίζοντας γιορτινά τον χώρο μας. Το club μας σας δίνει χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση την δυνατότητα και την βοήθεια να στολίσετε τον χώρο μας όπως εσείς επιθυμείτε.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS

ΧΡΟΝΟΣ
Τα 3ωρα events ξεκινάνε από 100€. Κάθε επιπλέον 30λεπτο χρεώνεται 10€. Δηλαδή 4 ώρες 120€ κλπ. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον χρόνο την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ
Οι χρεώσεις και ο τρόπος λειτουργίας είναι ακριβώς ίδιος με αυτό των parties

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις το club μας μπορεί να σας δεσμεύσει είτε τον ανοικτό χώρο που διαθέτει είτε την κλειστή του καφετέρια (130τμ), είτε φυσικά τον συνδυασμό στην παραπάνω τιμή.

ΕΞΤΡΑ
Υπηρεσίες ήχου και εικόνας είναι διαθέσιμες κατόπιν επικοινωνίας. Ότι διαθέτει το club μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς χρέωση ενώ οτιδήποτε πρόσθετο είναι προς συζήτηση.

info@eleonasfc.com
210 4920 200
695 566 5525
Στρατηγού Μακρυγιάννη 45Αγιος Ιωάννης Ρέντης Τ.Κ. 18233